Halvdagsturer

Øyer/Lillehammerfjellet

Flott tur fra Sjusjøen mot Åstdalen og gjennom øyerfjellet med blinkende fjellvann og gamle setervanger. Ned til Gudbrandsdalen, gjennom Lillehammer med OL-sightseeing og retur til Sjusjøen. Stopp på Gaiastova i hafjell og Lillehammer.

Ringsaker – Helgøya

Rundtur i Ringsaker med Ringsaker Kirke fra ca 1150 og vakre mjøslandskaper med tradisjonsrike storgårder. Besøk i Prøysenstua/Prøysenhuset.

Ringsaker – Brøttum

Rundtur i gamle Ringsaker, via Moelv og de vakre bygdene Ring og Brøttum, til den gamle og tradisjonsrike Halla gård. Her serveres det kaffe og vafler på stabburet. En koselig tur utenom allfarveg.

Lillehammer

Buss tur/retur Lillehammer med anledning til å oppdage OL-byen på egenhånd. Avstigning og påstigning ved Maihaugen friluftsmuseum eller Gågata i Lillehammer sentrum. På vei ned passerer vi Nordseter og er innom OL-anleggene, bl.a hoppbakken.

Prøysen/Skibladner

Buss til Lillehammer hvor vi går ombord på Skibladner kl. 15.10 og seiler med den til Moelv. Besøk i Prøysenstua/Prøysenhset. Tilbake på Sjusjøen ca. 18.30. Kun i perioden 22.06 – 22.08.

Luddenhytta – Åsta

Besøk i hytta hvor «Ludden» bodde, ved idylliske Åsta tar vi en kafferast ute i det fri. Videre til Ljøsheim og retur via Mesnali.

Luddenhytta – Åsta – Hornsjø

Besøk i hytta hvor «Ludden» bodde, ved idylliske Åsta tar vi en kafferast ute i det fri. Videre til Hornsjø – Hitveien – Pelleveien – Nordseter, og tilbake til Sjusjøen.

For mer informasjon ta gjerne kontakt.